Straatpraat Tilburg Noord
_in opdracht van: TBV Wonen

Wat speelt er in de flats? Waar kan de woningbouwcoöperatie verbetering brengen? En wat zijn aandachtspunten voor de komende renovatie? TBV Wonen wilde hierover graag met de bewoners van zes flats in de Schubertstraat in Tilburg in gesprek. Dat hebben we samen gedaan in het project Straatpraat.

Stickeren
Om een algemeen beeld te krijgen van de stemming in de flats, hebben we op elke verdieping een bord gehangen met verschillende thema’s. Bewoners konden hier door middel van rode en groene stickers aangeven of ze hier tevreden over waren, of dat er nog werk aan de winkel is.

Straatpraat
Daarna kan iedereen langskomen voor een gesprek, met morgenmakers en/of medewerkers van TBV Wonen.  Op zes verschillende momenten waren we aanwezig bij de zes verschillende flats. En behalve een luisterend oor, hadden we ook iets lekkers meegebracht: onder het genot van koffie, thee, poffertjes en ijsjes gingen we het gesprek aan. Zo kregen we een goed beeld van de vragen, behoeften en wensen van de bewoners: allemaal input voor TBV Wonen om het wonen in de Schubertflats te verbeteren!

  • _waar: Tilburg Noord
  • _wanneer: september 2021
  • _met: Pofferdory