wij maken
morgen_

Wij zijn sociaal ontwerpers. We geven vorm aan de toekomst, en aan de weg ernaar toe. Een toekomst waarin we beter voor elkaar en voor de aarde zorgen.

morgenmakers is in 2018 opgericht door vier ondernemers. Inmiddels is ons team gegroeid, net als de club van samenwerkingspartners.

FIONA
JONGEJANS

Fiona kijkt verder dan morgen. Ze is verbindend en daadkrachtig. Combineert technische kennis met een designthinking-mentaliteit. Studeerde Industrial Design aan de Technische Universteit Eindhoven.

mieke
fiers

Mieke is aanstekelijk enthousiast. Ze vertaalt ingewikkelde kwesties naar de keukentafel. Ze ziet overal mogelijkheden, is creatief en flexibel. Heeft een achtergrond in journalistiek en communicatie.

MAAIKE
VAN AGT

Maaike denkt ruimtelijk en is een kei in lijstjes maken. Ze studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft veel ervaring in productie van culturele projecten en educatie.

tove
elfferich

Tove heeft een prettig gebrek aan (voor)oordeel. Luistert. Ze weet individuele geluiden om te zetten in algemene concepten. Studeerde Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Ilke
Teurlings

Ilke is energiek en stapt graag op mensen af. Multi-inzetbaar bij projecten van morgenmakers. Ze studeerde communicatie aan Fontys Creative Industries.

Jelle
van den Hurk

Werkt bij morgenmakers naast zijn studie Business Innovation. Houdt zich vooral bezig met projecten rond vergroening van wijken.

Paulien
Sluis

Doet haar afstudeeronderzoek bij morgenmakers, gericht op vergroten van sociale cohesie in wijken. Studeert Culturele Maatschappelijke Vorming aan AVANS Hogescholen.

Evie
Heinrichs

Volgt een (deeltijd) masteropleiding Healty Ageing en koppelt daaraan werkzaamheden van morgenmakers.

Roos
Vlaar

Loopt stage bij morgenmakers. Studeert Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Robin
Turner

Loopt stage bij morgenmakers. Studeert Trend Research & Concept Creation aan Fontys Hogescholen.

partners in morgenmaken