wij maken
morgen_

Wij zijn sociaal ontwerpers. We geven vorm aan de toekomst, en aan de weg ernaar toe. Een toekomst waarin we beter voor elkaar en voor de aarde zorgen.

morgenmakers is in 2018 opgericht door vier ondernemers. Inmiddels is ons team gegroeid, net als de club van samenwerkingspartners.

FIONA
JONGEJANS

Fiona kijkt verder dan morgen. Ze is verbindend en daadkrachtig. Combineert technische kennis met een designthinking-mentaliteit. Studeerde Industrial Design aan de Technische Universteit Eindhoven.

mieke
fiers

Mieke is aanstekelijk enthousiast. Ze vertaalt ingewikkelde kwesties naar de keukentafel. Ze ziet overal mogelijkheden, is creatief en flexibel. Heeft een achtergrond in journalistiek en communicatie.

MAAIKE
VAN AGT

Maaike denkt ruimtelijk en is een kei in lijstjes maken. Ze studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft veel ervaring in productie van culturele projecten en educatie.

tove
elfferich

Tove heeft een prettig gebrek aan (voor)oordeel. Luistert. Ze weet individuele geluiden om te zetten in algemene concepten. Studeerde Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Simone
Ooms

Loopt stage bij morgenmakers. Ze studeert Industrial Design en ontwikkelt graag concepten voor heel verschillende doelgroepen.

Jelle
van den Hurk

Loopt stage bij morgenmakers. Hij studeert Business Innovation en ontwikkelt een product dat ondersteunt bij de vergroening van wijken.

Evie
Heinrichs

Loopt stage bij morgenmakers. Ze onderzoekt en verkent in onze projecten de kansen voor ‘healthy ageing’.

partners in morgenmaken