Skip to main content

wij maken morgen_

Nieuwsgierig, betrokken en creatief – dat zijn morgenmakers. Met liefde en energie duiken we in uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken, luisteren we écht naar wat er speelt en geven we vorm aan morgen.

Als morgenmakers zijn we een hecht team en goed op elkaar ingespeeld. Ieder van ons heeft bovendien zijn eigen kwaliteiten en interesses. Wij kijken steeds wie de beste persoon voor de opdracht is. Zo wordt samenwerken nog beter en leuker.

Fiona Jongejans

partner & ontwerper

Fiona kijkt verder dan morgen. Ze is verbindend en daadkrachtig. Combineert technische kennis met een designthinking-mentaliteit.

  • Industrial Design aan de Technische Universteit Eindhoven.

Tjeu van Bussel

ontwerper

Tjeu is beschouwend, ziet verbanden en kan goed vragen stellen. Hij weet van aanpakken en is opmerkelijk handig. Studeerde Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Ismay Bosman

stagair

Ismay … (nog invullen)
Ze loopt op het moment stage bij ons. Studeert New Design and Attitudes aan het St. Joost School of Art and Design.

Maaike van Agt

partner & ontwerper

Maaike denkt ruimtelijk en is een kei in lijstjes maken. Ze studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft veel ervaring in productie van culturele projecten en educatie.

Mieke Fiers

partner & ontwerper

Mieke is aanstekelijk enthousiast. Ze vertaalt ingewikkelde kwesties naar de keukentafel. Ze ziet overal mogelijkheden, is creatief en flexibel. Heeft een achtergrond in journalistiek en communicatie.

Julianne Hoekstra

afstudeerder

Julianne is een denkende doener. Ze is niet bang voor nieuwe uitdagingen en zet haar kennis van Design Thinking processen in om diverse vraagstukken aan te pakken. Studeert New Media Design aan de Universiteit van Tilburg.  

Pelle Steen

ontwerper & socioloog

Pelle is met zijn brede interesse en open blik snel enthousiast te krijgen voor het aanvliegen van een nieuwe uitdaging. Met zijn achtergrond in twee verschillende studies, probeert hij het beste van twee werelden te combineren. Hij studeerde Industrial Design aan de Technische Universiteit van Eindhoven en Sociologie aan de Universiteit van Tilburg.

Tove Elfferich

partner & ontwerper

Tove heeft een prettig gebrek aan (voor)oordeel. Luistert. Ze weet individuele geluiden om te zetten in algemene concepten. Studeerde Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Veerle van den Abeele

stagair

Ze loopt stage om kennis te maken met sociaal design in de ‘echte’ wereld, geïnteresseerd in de menselijke kant van design door onder andere co-creation. Studeert Industrial design aan de Technische Universiteit Eindhoven.partners in morgenmaken