Jouw fiets telt!


project

Kunnen we mensen die op bedrijventerrein Flight Forum werken uit de auto krijgen, en op de fiets of in de bus? Het antwoord: Ja! Dat kan.
En wat een voordelen heeft het: beter voor het milieu en voor je gezondheid, minder stress en drukte en een stuk minder auto’s op Flight Forum.

Om dit te bereiken ontwikkelden we met het Flight Forum-team de campagne Jouw fiets telt! We zetten daarmee vooral in op de elektrische fiets. We organiseerden een competitie tussen ploegen van de achttien deelnemende bedrijven. De kopman of - vrouw en collega’s gingen met elkaar de strijd aan om de meest gefietste kilometers en het grootst aantal deelnemers.

Deelnemers konden een elektrische fiets uitproberen en korting krijgen op de aanschaf ervan. Het enthousiasme hiervoor was zo groot dat we in de tweede maand het aantal fietsen moesten verdubbelen.
Om het fietsers op Flight Forum prettiger te maken realiseerden we bovendien nieuwe fietsenstallingen, signing voor langzaam verkeer en veilige oversteekplaatsen.

H.B. Olijhoek, Viggo: “Mooi project; waarbij je ook echt iets ziet gebeuren. Veelbesproken, mooi initiatief. Erg goede informatievoorziening. Vragen werden snel en kundig beantwoord.”

Dit project is mede ontstaan dankzij financiële ondersteuning van het programma Beter Benutten.

  • _ in opdracht van: Flight Forum
  • _ wanneer: 2018


foto's