Eigenwijzer babbelbox – met inbedding

De Eigenwijzer Babbelbox helpt zorgmedewerkers en familie om waardevolle gesprekken te voeren, ook met mensen met dementie. Werken met de Babbelbox is leuk om te doen en draagt bij aan mensgerichte zorg.

Eigenwijzer Babbelbox is op allerlei manieren in te zetten binnen je organisatie. Als vast onderdeel op de afdeling of bijvoorbeeld bij de intake van nieuwe bewoners. Met dit programma ondersteunen we je bij het inbedden van Eigenwijzer Babbelbox in jouw organisatie.

begeleid door morgenmaker

inclusief 2 gesprekstools

samen goed van start

op maat

Eigenwijzer_morgenmakers_02
MM-2023_LO-RES-17
MM-2023_LO-RES-31
MM-2023_LO-RES-33
Morgenmakers_eigenwijzer/babbelbox_1
MM-2023_LO-RES-34
morgenmakers_eigenwijzer_in actie 02
Eigenwijzer_morgenmakers_02
MM-2023_LO-RES-17
MM-2023_LO-RES-31
MM-2023_LO-RES-33
Morgenmakers_eigenwijzer/babbelbox_1
MM-2023_LO-RES-34
morgenmakers_eigenwijzer_in actie 02
previous arrow
next arrow

Meer over Eigenwijzer babbelbox met inbedding

In de zorg draait het om mensen. Je wilt bewoners in de ouderenzorg een echt thuis bieden. Dan is het belangrijk om te weten wat hen bezighoudt. De Eigenwijzer babbelbox is een hulpmiddel voor goede gesprekken.

De box bevat onder meer tien themadoosjes met inspirerende afbeeldingen en prikkelende vragen. Deze afbeeldingen, bijbehorende tips en een emotiekaart helpen om er samen een fijn gesprek van te maken.

De Eigenwijzer babbelbox is flexibel in te zetten en steeds opnieuw te gebruiken. In de gesprekken verzamel je specifieke verhalen uit het leven van degene om wie het gaat en waar hij of zij op dit moment blij of juist verdrietig van wordt.

Inbedding

Met dit programma op maat zorgen we voor een goede inbedding van Eigenwijzer babbelbox voor jouw organisatie. Zo zorgen we voor optimaal effect van het gebruik van de Babbelbox en voorkomen we dat hij werkeloos in de kast blijft liggen.

Het programma start met het vormen van een team binnen de organisatie. Het gaat om een gemengde groep van bijvoorbeeld zorginnovators en zorgmedewerkers. Met deze groep gaan we aan de slag. We onderzoeken de mogelijkheden van de Babbelbox en hoe deze het beste aansluit bij de organisatie en de dagelijkse praktijk. Na enkele maanden volgt een evaluatie.

Deze teamstart kan op maat worden uitgebreid met extra begeleiding, introducties en trajecten. Graag doen we een voorstel op maat.

‘Je leert bewoners beter kennen en daardoor kun je veel beter op iemands behoefte ingaan. Zo kun je echt meer kwaliteit van leven geven.’

Zorginnovatiecoach Oktober

Onderdeel van Zorgen doen we zo

In de ouderenzorg draait het om mensen. Helaas voelt dat niet altijd zo, zowel voor de zorgverlener als voor de bewoners en familie. Onder de vlag Zorgen doen we zo werken we aan verschillende projecten voor meer mensgerichte ouderenzorg. Daaruit is onder meer de Eigenwijzer babbelbox ontstaan.

bekijk ook

Eigenwijzer Babbelbox

voor waardevolle gesprekken, ook bij dementie

per box €100,-

Eigenwijzer Babbelbox – vliegende start

introductie-sessie voor gebruik

introductie + 2 boxen €350,-

Projectpraat

voor een succesvol cultureel project in zorg en welzijn

per stuk €45,-