Eigenwijzer babbelbox – vliegende start

De Eigenwijzer Babbelbox helpt zorgmedewerkers en familie om waardevolle gesprekken te voeren, ook met mensen met dementie. Werken met de Babbelbox is leuk om te doen en draagt bij aan mensgerichte zorg.

Deze ‘vliegende start’ bestaat uit twee Eigenwijzer Babbelboxen en een interactieve introductie over het gebruik ervan. Zo helpen we jou en je team op weg in het werken met de Babbelbox.

begeleid door morgenmaker

inclusief 2 gesprekstools

samen goed van start

€ 350,-

excl btw

MM-2023_LO-RES-17
MM-2023_LO-RES-31
MM-2023_LO-RES-33
MM-2023_LO-RES-34
morgenmakers_eigenwijzer_in actie 02
Morgenmakers_eigenwijzer/babbelbox_1
MM-2023_LO-RES-17
MM-2023_LO-RES-31
MM-2023_LO-RES-33
MM-2023_LO-RES-34
morgenmakers_eigenwijzer_in actie 02
Morgenmakers_eigenwijzer/babbelbox_1
previous arrow
next arrow

Meer over Eigenwijzer babbelbox vliegende start

In de zorg draait het om mensen. Je wilt bewoners in de ouderenzorg een echt thuis bieden. Dan is het belangrijk om te weten wat hen bezighoudt. De Eigenwijzer babbelbox is een hulpmiddel voor goede gesprekken.

De box bevat onder meer tien themadoosjes met inspirerende afbeeldingen en prikkelende vragen. Deze afbeeldingen, bijbehorende tips en een emotiekaart helpen om er samen een fijn gesprek van te maken.

De Eigenwijzer babbelbox is flexibel in te zetten en steeds opnieuw te gebruiken. In de gesprekken verzamel je specifieke verhalen uit het leven van degene om wie het gaat en waar hij of zij op dit moment blij of juist verdrietig van wordt.

Vliegende start

Tijdens de vliegende start geven we een introductie over het gebruik van Eigenwijzer. We bespreken samen met het team de mogelijkheden om Eigenwijzer Babbelbox passend in te zetten. Zo voorkomen we dat de Babbelbox werkeloos in de kast blijft liggen.

De introductie duurt een uur en is voor maximaal 10 personen. De prijs is exclusief reiskosten en reistijd vanaf Eindhoven (0,35 euro per kilometer /45 euro per uur).

‘Je leert bewoners beter kennen en daardoor kun je veel beter op iemands behoefte ingaan. Zo kun je echt meer kwaliteit van leven geven.’

Zorginnovatiecoach Oktober

Onderdeel van Zorgen doen we zo

In de ouderenzorg draait het om mensen. Helaas voelt dat niet altijd zo, zowel voor de zorgverlener als voor de bewoners en familie. Onder de vlag Zorgen doen we zo werken we aan verschillende projecten voor meer mensgerichte ouderenzorg. Daaruit is onder meer de Eigenwijzer babbelbox ontstaan.

bekijk ook

Eigenwijzer Babbelbox

voor waardevolle gesprekken, ook bij dementie

per box €100,-

Eigenwijzer Babbelbox – inbedding

begeleiding bij gebruik

op maat

Projectpraat

voor een succesvol cultureel project in zorg en welzijn

per stuk €45,-