Eindhoven Noordwest

Eindhoven Noordwest is een divers gebied met Eindhoven Airport, Landgoed de Grote Beek, Brainport Industrie Campus en de Philips Fruittuin. Maar ook met hardlopers in het park, harde werkers op GDC-Acht en scholieren op de Internationale School Eindhoven. Groot en gevarieerd.

_in opdracht van: gemeente Eindhoven
_waar: Eindhoven Noordwest
_wanneer: 2021-2022
_met: Eindhoven Airport, Flight Forum, Coöperatie Brainport Park en meer  

Rondje Noordwest

Hoe verleid je voorbijgangers, buren, recreanten en andere dagjesmensen om eens wat beter of anders naar Eindhoven Noordwest te kijken? Met Rondje Noordwest! Bordjes geven de route en de extra informatie aan. Via QR-codes kom je bij extra filmpjes en berichten. Leerzaam, interessant en soms verrassend. Het hele Rondje is vooral bedoeld voor fietsers en is 17 km lang. Als toegift – voor de hardlopers onder ons – hebben we ook een 10 kilometer parcours uitgestippeld.

Communities & hotspots

De gemeente Eindhoven wil de ontwikkeling van het gebied versterken en heeft ons gevraagd in dit traject te kijken naar communities en hotspots. Oftewel: wie gebruiken dit gebied, hoe werken ze samen, welke voorzieningen zijn er, wat speelt er, en bovenal: hoe kunnen we die positieve energie bundelen en versterken?

Daarvoor zijn we in gesprek gegaan in het gebied en met professionals. We hebben het in kaart gebracht, verbindingen gelegd en gingen waar het kan samen aan de slag.