Expositie Flying in from…

Veel mensen werkten in 2020 en 2021 thuis. De wereld werd even nogal klein. Maar op Flight Forum ben je onderdeel van een groter geheel, met mensen die afkomstig zijn uit alle uithoeken van de wereld. Dat is te zien in de expositie Flying in from… die we voor Flight Forum maakten.

_in opdracht van: Flight Forum
_waar: Flight Forum
_wanneer: september 2021 t/m oktober 2021

Wereldbol

Waar kom je vandaan? Wat neem je mee? En hoe beleef je de culturele diversiteit op Flight Forum? Met die vragen zijn we het gesprek aangegaan met uiteenlopende Flight Forum-medewerkers. Een deel van hun verhalen en opmerkingen zijn daarna verzameld in een expositie. Op een grote wereldbol hebben medewerkers een sticker geplakt bij hun thuisland.

Eten verbindt

Tijdens de gesprekken ging het vaak over eten. De lekkerste recepten kwamen naar boven. Dat wilden we delen! Daarom hebben we de lievelingsrecepten op kaartjes laten drukken. Deze kon iedereen meenemen bij de expositie, om zelf na te maken. Ook tijdens de expo was er iets te smullen. Mede vanwege de poffertjes en ijsjes trok de expo veel bezoekers.

Events op Flight Forum

morgenmakers is kwartiermaker geweest op bedrijventerrein Flight Forum. Daarna organiseerden we nog een aantal keer per jaar een project of event om de medewerkers en bedrijven op het bedrijventerrein wat dichter bij elkaar te brengen. Dit was het zomerevent 2021.