Sessie Ongezien

Niets staat op zichzelf, zelfs al lijkt dat zo. In de sessie Ongezien maken we onzichtbare verbindingen bespreekbaar. We helpen jou en je team om de breedte en het bereik van jullie project of vraagstuk te onderzoeken. Tijdens de sessie zetten we diverse creatieve werkvormen in. Zo zoeken we samen naar een breder en systemisch perspectief.

begeleid door 2 personen

max 8 deelnemers

samen goed van start

op aanvraag

Morgenmakers_summaentree_designsprint_2021_1
MM-2023_LO-RES-64
Morgenmakers_summaentree_designsprint_2021_1
MM-2023_LO-RES-64
previous arrow
next arrow

Meer over Ongezien

Wat weten we eigenlijk nog niet? Welke aannames heeft het team gedaan? Wat merken je achter-achterachterkleinkinderen ervan? Krijgt de natuur een stem in deze ontwikkeling? Door het inzichtelijk maken van deze invloeden worden projecten meer geworteld. Zo werken we aan een stevige inbedding bij het team en in de bredere sociale, economische, culturele en ecologische context.

Voor wie

Ongezien is geschikt voor iedereen die bezig is met een vraagstuk of project en op zoek is naar een breder perspectief. Het kan zijn dat jij en je team net beginnen of dat jullie zijn vastgelopen. Ongezien kan in elke branche worden ingezet.

De sessie wordt op maat vormgegeven voor het voorliggende vraagstuk en team. Afhankelijk van de insteek of thematiek werkt morgenmakers samen met andere ontwerpers en coaches, zoals Volle Grond, Klaar Hooijmans of Burosa.

Inzichten, keuzes, handvatten

De sessie zorgt voor een bredere blik op het project of de ontwikkeling waar het team mee bezig is. Het geeft inzicht in (onzichtbare) krachten die er van invloed op zijn en in de (onzichtbare) effecten die het project kan hebben.

Door deze zaken in beeld en bespreekbaar te maken, kunnen hierop bewuste keuzes gemaakt worden. Door inbedding in de interne en externe context worden projecten steviger en ontwikkelingen toekomstbestendiger. Uit de sessie komen bovendien handvatten voor vervolg waar het team praktisch mee aan de slag kan.

Praktisch

_ sessie op maat van 3 tot 4 uur
_ voor maximaal acht deelnemers (meer in overleg)
_ gefaciliteerd door twee personen
_ locatie en catering in overleg
_ 1,5 uur voorgesprek

bekijk ook

Boven tafel

prikkelende vragen over onzichtbare verbindingen

per stuk €17,50

Designsprint

vijfdaagse snelkookpan voor start veranderingsprocessen

op aanvraag

Participeren kun je leren

snelkookpan voor wooncorporaties en gemeentes

op aanvraag