Projectpraat sessie

Wil jij een goede start maken met je culturele project in het sociale domein? Of loop je vast met je team? In deze sessie creëren we overzicht en inzicht voor jou én de rest van het team. Wat is het doel? Wie doen er mee? En hoe bereiken we hen? Deze en andere belangrijke vragen komen stap voor stap aan bod. Zo leggen we de basis voor een succesvol project!

In de sessie gebruiken we onze gesprekstool Projectpraat. Bij aankoop van de sessie krijg je ook de gesprekstool. Zo kun je in vervolgfases en nieuwe projecten zelf met Projectpraat werken.

mét morgenmaker

2 – 6 personen

inclusief tool

was € 250,-

NU € 150,-

 

excl btw

MM-2023_LO-RES-66
MM-2023_LO-RES-59
MM-2023_LO-RES-60
MM-2023_LO-RES-67
MM-2023_LO-RES-61
MM-2023_LO-RES-63
MM-2023_LO-RES-66
MM-2023_LO-RES-59
MM-2023_LO-RES-60
MM-2023_LO-RES-67
MM-2023_LO-RES-61
MM-2023_LO-RES-63
previous arrow
next arrow

Meer over Projectpraat sessie

Tijdens deze sessie creëren we samen overzicht en delen we ambities en verwachtingen. Zo zorgen we dat iedereen op één lijn zit en merk je ook wat je nog niet weet.

Met wie
Verzamel mensen die bij de organisatie van het project betrokken zijn, zoals een coördinator, een kunstenaar, een activiteitenbegeleider of communicatiemedewerker. Door de verschillende perspectieven wordt het project beter. Wij begeleiden het gesprek aan de hand van onze gesprekstool Projectpraat. Zo kunnen jullie je zelf op de inhoud richten.

Kaartensets
De tool Projectpraat bevat kaartensets die zich richten op verschillende onderdelen van je project. In dit gesprek bespreken we basisvragen als: Wat is het doel? Wie doet er mee? Waarom? En welke rol hebben zij eigenlijk?

Er is een aparte kaartenset over communicatie en promotie. Deze worden in deze sessie niet gebruikt. Je plant hiervoor later een ander gesprek.

‘Dit geeft rust in het hoofd én aanvullende ideeën voor de uitvoering. De grote lijn is nu duidelijk en de eerste stapjes ook.’

deelnemer testronde Projectpraat

bekijk ook

Projectpraat

voor een succesvol cultureel project in zorg en welzijn

per stuk €45,-

Boven tafel

prikkelende vragen over onzichtbare verbindingen

per stuk €17,50

Designsprint

vijfdaagse snelkookpan voor start veranderingsprocessen

op aanvraag