Projectpraat

Ben jij bezig met een cultureel project in het sociale domein? Met deze kaartenset creëer je een helder startpunt en leg je de basis voor een succesvol project!

Wat is het doel? Wie doen er mee? En hoe bereiken we hen? Deze en andere belangrijke vragen komen stap voor stap aan bod. Gebruik het samen met je team. Zo creëer je overzicht, zorg je dat iedereen op één lijn zit en merk je ook wat je nog niet weet

gesprekstool

2 – 6 personen

steeds opnieuw te gebruiken

€ 45,-

excl btw

MM-2023_LO-RES-57
MM-2023_LO-RES-59
MM-2023_LO-RES-60
MM-2023_LO-RES-61
MM-2023_LO-RES-63
MM-2023_LO-RES-66
MM-2023_LO-RES-57
MM-2023_LO-RES-59
MM-2023_LO-RES-60
MM-2023_LO-RES-61
MM-2023_LO-RES-63
MM-2023_LO-RES-66
previous arrow
next arrow

Meer over Projectpraat

Deze doos bevat kaartensets die zich richten op verschillende onderdelen van je project. 

In het eerste gesprek bespreek je basisvragen als: Wat is het doel? Wie doet er mee? Waarom? En welke rol hebben zij eigenlijk? In een tweede gesprek ga je dieper in op communicatie en promotie. In de handleiding wordt stap voor stap beschreven hoe jullie te werk kunnen gaan en in welke volgorde je de kaartensets kan gebruiken.

Met wie
Projectpraat is geschikt voor een gesprek van twee tot zes personen. Dat zijn mensen die bij de organisatie van het project betrokken zijn, zoals een coördinator, een kunstenaar, een activiteitenbegeleider of communicatiemedewerker. Door de verschillende perspectieven wordt het project beter. Je kunt Projectpraat ook individueel gebruiken.

Wanneer gebruik je het
Bij de start van een project: Er is een idee dat nog niet helder omschreven is. Ga het gesprek aan voordat je een projectplan schrijft.
Later in het proces: Gebruik het (nog eens) voordat het project daadwerkelijk begint of wanneer je een tijdje bezig bent en nog niet weet hoe de volgende fases eruitzien.

 

Meer dan 10 producten? Neem contact op voor een bundelprijs.

‘Dit geeft rust in het hoofd én aanvullende ideeën voor de uitvoering. De grote lijn is nu duidelijk en de eerste stapjes ook.’

deelnemer testronde Projectpraat

bekijk ook

Projectpraat sessie

begeleiding bij eerste sessie

sessie + tool €250,-

Boven tafel

prikkelende vragen over onzichtbare verbindingen

per stuk 17,50

Designsprint

vijfdaagse snelkookpan voor start veranderingsprocessen

op aanvraag