Workshop Buitengewoon jezelf

Tijdens deze interactieve workshop gaan deelnemers op een speelse manier in gesprek over de thema’s gender, seksualiteit en autisme. We werken met de gesprekstools Identity Deck en Diversity Deck en gaan creatief aan de slag. De workshop kan een startpunt zijn om als groep of organisatie meer met deze thema’s te gaan werken. 

De inhoud van de workshop wordt afgestemd op de doelgroep: jongvolwassenen, hulpverleners, docenten of een mix. De gesprekstools blijven na de workshop achter.

begeleid door morgenmakers

4 – 20 deelnemers

inclusief gesprekstools

op aanvraag

Morgenmakers_Buitengewoonjezelf_brainstormdag_2
Morgenmakers_Buitengewoonjezelf_Brainstormdag_1
MM-2023_LO-RES-20
MM-2023_LO-RES-52
MM-2023_LO-RES-37
Morgenmakers_Buitengewoonjezelf_brainstormdag_2
Morgenmakers_Buitengewoonjezelf_Brainstormdag_1
MM-2023_LO-RES-20
MM-2023_LO-RES-52
MM-2023_LO-RES-37
previous arrow
next arrow

Meer over Workshop Buitengewoon jezelf

Wil je als organisatie of team aan de slag met de thema’s autisme, gender en seksualiteit? Dan kan deze workshop een laagdrempelige en verkennende start zijn. We laten zien hoe je op een speelse en luchtige manier over deze onderwerpen kan praten met (jong)volwassenen. Daarnaast verkennen we hoe jullie dit als organisatie zelf een plek kunnen geven. Het Ontwerp het zelf programma is een mogelijke vervolgstap. 

De workshop kan ook goed worden ingezet om met een klas of groep op een positieve manier met deze thema’s aan de slag te gaan. Met de tools Identity Deck en Diversity Deck stimuleren we creativiteit en experiment. We brainstormen over welke tools de groep zelf zou kunnen maken.

Onderdeel van Buitengewoon jezelf

Onder de vlag Buitengewoon jezelf bieden we programma’s en tools die te maken hebben met zoektocht naar identiteit, op het gebied van gender, seksualiteit, autisme of een combinatie.

bekijk ook

Identity Deck

ondersteunt gesprekken over identiteit

per stuk €75,-

Diversity Deck

speels in gesprek over genderidentiteit en seksualiteit

per stuk €25,-

Ontwerp het zelf

workshopprogramma rond gender, seksualiteit en autisme

op aanvraag