Rapenland in het Licht

Rapenland in het Licht is een verzameling van leuke verhalen, goede ideeën en ander moois uit de wijk Rapenland.

Reageren
Heb je een goed idee gelezen waar je graag op wilt reageren? Of een verhaal van iemand gelezen en wil je graag met hem/haar in contact komen? Dan kun je contactgegevens achterlaten en zorgen wij dat jullie met elkaar in contact komen!
Reageren kan via dit formulier of stuur een e-mail aan tove@morgenmakers.nl.


Over Rapenland in het Licht
Hoe is het om in Rapenland te wonen? Wat is fijn en wat kan er beter? De afgelopen tijd hebben we ongeveer 50 bewoners van Rapenland hierover gesproken. Misschien wel met jou! In dit bestand vind je enkele belangrijke, terugkerende thema’s.

Uit veel van de verhalen blijkt dat de verbinding met de wijk de afgelopen jaren een beetje verloren is gegaan. Veel bewoners gaven aan dat ze het leuk zouden vinden om mee te denken over wat we daar samen aan kunnen doen. In verband met Covid-19 is het helaas niet mogelijk om een vervolgbijeenkomst te organiseren.

Daarom hebben we iets anders bedacht:
Rapenland In Het Licht

Mooie verhalen van bewoners, goede ideeen en ander moois verspreidt zich de komende twee weken door de wijk. Letterlijk in het licht, want de borden hangen aan lantaarnpalen. We nodigen je uit om dit buitenmuseum te bezoeken en de wijk Rapenland en haar buurtbewoners te leren kennen.

Wanneer? 11 december – 29 december

Waar? Op de lantaarnpalen in de wijk

Veel plezier!