stage lopen bij morgenmakers?

Morgen vraagt om nieuwe antwoorden op oude vragen, om nieuwe energie in complexe maatschappelijke vraagstukken. Morgen vraagt om andere manieren van samenwerken. En ook het lef om te experimenteren.

Wij zijn morgenmakers_

We ontwerpen verbindingen, tussen mensen, organisaties en hun omgeving. We doen onderzoek en maken abstracte zaken concreet. Systemen moeten voor mensen werken, niet andersom. Vanuit die gedachte ontwerpen en organiseren we innovatieve processen en events en gaan we samen aan de slag. Met technische kennis, designdenken en een sociaal hart.

Wil je weten wat voor soort projecten we doen? Kijk op www.morgenmakers.nl 

Stage bij morgenmakers

Vanaf september 2023 hebben we een stageplek beschikbaar voor minimaal 3 maanden, standplaats Eindhoven. Een stagiair van morgenmakers wordt onderdeel van het team van 7 morgenmakers. Zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid zijn van belang. Je gaat zelfstandig met werkzaamheden aan de slag en overlegt regelmatig met de projectleider van de projecten waar je aan werkt. Je bent onderdeel van het creatieve proces, je bent sparringpartner, maar ook betrokken bij de uitvoering van de projecten. Samen kijken we welk project het beste bij jouw kwaliteiten en leerdoelen past.

Het gaat om een stage van 4 dagen in de week. Er is een stagevergoeding beschikbaar.

We zijn op zoek naar een stagiair met de volgende kwaliteiten: 

_Conceptueel denkvermogen en creativiteit
_Een sociaal hart, je deinst niet terug om met (onbekende) mensen een praatje te maken
_Een hands-on mentaliteit, je bent niet vies van een productieklusje
_Begrip van de basisstappen in een ontwerpproces
_Je neemt zelf initiatief en toont lef als dat nodig is
_Grafische kwaliteiten (Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator)
_Representatief in communicatie (mail / telefoon) en overleggen
_Geen 9-5 mentaliteit, flexibele werkhouding
_4 dagen per week, minimaal 3 maanden
_Opleiding HBO of WO op het gebied van design, creativiteit, trends

We geven de voorkeur uit mensen uit Eindhoven. Kom je niet uit Eindhoven? Dan horen we graag hoe je van plan bent om (op een duurzame manier) naar de morgenmakers-studio te reizen.

Dit zeiden andere stagiairs

Ik ben positief verrast door de afwisseling: Het ene moment zit ik in een vergadering op de luchthaven, het andere moment ben ik bloembollen aan het planten in een vergroeningsproject.
De hoeveelheid vrijheid en zelfstandigheid vind ik geweldig. Ik kan zelfstandig aan mijn taken werken maar er is altijd hulp wanneer ik dit nodig heb!
Contact met mensen tijdens projecten is fantastisch. Je werkt echt samen met je eindgebruiker en ziet wat je resultaat met mensen doet.

Ik heb allerlei verschillende contexten mogen leren kennen: van een bewonersavond in St. Michielsgestel tot aan kwartiermaken op Businesspark Flight Forum.
Doordat het een wat kleinere studio is is de begeleiding heel persoonlijk en pak je ook de ervaringen in projecten van de anderen mee.
Opstellen van een passend event, alle voorbereidingen hiervoor doen, en dan ook echt in de context uitvoeren. Het hele proces komt aan bod!
Niet alleen maar achter een bureau op kantoor zitten, juist de context opzoeken en evenementen doen. Zeker geen standaard 9-5 mentaliteit!

Heb jij ook zo’n zin in morgen?

Zin om met ons mee te maken?
Stuur dan een reactie en jouw CV of portfolio naar ​maaike@morgenmakers.nl