Skip to main content

morgenmakers
morgenmakers is een sociaalontwerpstudio in Eindhoven. Vier partners, enkele parttime medewerkers, een aantal stagiaires en zo’n dertig planten. Als morgenmakers ontwerpen we verbindingen tussen mensen, organisaties en hun omgeving. We zoeken steeds nieuwe manieren om het samenleven en samenwerken te verbeteren. Om het (anders) verbinden van wat er is met frisse ideeën en energie.

Onze studio
Onze thuisbasis is een prachtige, ruime studio in Eindhoven. Hier werken we (samen en alleen), produceren we prototypes, houden we workshops, kletsen we en doen we een dansje. 

Studio assistant
Jij bent iemand die de zaken achter de schermen soepel laat verlopen. Je weet bijvoorbeeld wat er op voorraad is, geeft de schoonmaker een kopje koffie, bedenkt een systeem voor het ordenen van de beeldbank, ondersteunt in de communicatie van morgenmakers en nog voor we het doorhebben dat de printer kapot is, heb jij geregeld dat ie gemaakt wordt. 🙂

Daarnaast spring je met plezier bij in onze projecten. Het gaat dan om dtp-werk, productionele voorbereiding van een event en het ondersteunen tijdens events en straatinterviews.

Typisch jij
_ Je ziet zelf werk en gaat pro-actief aan de slag.
_ Je bent efficiënt en georganiseerd.
_ Je hebt een flexibele werkhouding.
_ Je hebt er zin in.
_ Je vindt het een uitdaging om in een dynamisch (en soms wat chaotisch) bedrijf te werken.
_ Je deinst er niet voor terug om met (onbekende) mensen een praatje te maken.
_ Je schrijft goed en foutloos Nederlands.
_ Je kunt overweg met programma’s uit het Adobe-pakket (Indesign, Photoshop, Illustrator).
_ Je werkt moeiteloos met de meest gangbare programma’s voor tekst, tabellen en presentaties en je bent niet bang voor andere programma’s (zoals videobellen en cloud applicaties). Handig in wordpress = bonuspunten 🙂

En dan?
Wij nemen je op in een energiek enthousiast team en tal van mooie uitdagingen om aan te werken. We bieden je een half jaar contract voor (minimaal) 12 uur per week, verdeeld over drie dagen. De invulling is ter bespreking.

Ben jij enthousiast, en ga je het liefst morgen aan de slag?
Wij horen graag van je wie je bent en waarom je bij ons wilt werken!
Stuur je motivatie en een indruk van je werk/opleiding tot nu toe naar info@morgenmakers.nl.

Partyplanning
Solliciteren kan tot 17 april.
Je krijgt bericht van ons voor 20 april .
We gaan graag zo snel mogelijk met elkaar aan de slag.