morgenmaken

Wij zijn Fiona, Maaike, Tove en Mieke.

Morgen schijnt de zon.
Daar geloven we in: een toekomst waarin we beter voor elkaar en voor de aarde zorgen. Een maatschappij waarin iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen manier. Waar 'groen' leven de norm is en gelijke kansen gegarandeerd. En waarin systemen werken voor mensen, niet andersom.

Wij zijn ontwerpers.
We geven vorm aan de toekomst, en aan de weg ernaar toe. Morgen vraagt om nieuwe manieren van samenleven en samenwerken, en om het doorbreken van vastgeroeste patronen en denkwijzen. Om het (anders) verbinden van wat er is, frisse ideeën en energie.

Verschillende kwaliteiten in één studio.
morgenmakers is in juli 2018 opgericht, als resultaat van de bundeling van onze eenmanszaken. Zo kunnen we méér impact maken.


doorpakker met sambal
Opgeleid als architect aan de Technische Universiteit Eindhoven. Heeft die kennis rijkelijk aangevuld met ervaring in de culturele sector in productie en educatie. Is een kei in lijstjes maken en weet hoe je dingen geregeld krijgt. Stelt altijd een vraag die niemand anders stelt.

+31 (0)6 12301845
lefgozer met visie
Kijkt verder dan morgen. Verbindend en daadkrachtig. Studeerde Industrial Design aan de Technische Universteit Eindhoven. Combineert technische kennis met een designthinking mentaliteit. Wordt enthousiast van complexere vraagstukken en strategisch denken.

+31 (0)6 30242700
bruggenbouwer met open blik
Luistert. Heeft geduld, aandacht en een prettig gebrek aan (voor)oordeel. Weet individuele geluiden te vertalen in algemene concepten. Studeerde Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven. Is een topper op het gebied van grafisch ontwerp.

+31 (0)6 13542322
stuiterbal met scherpe pen
Opgeleid als journalist en bladenmaker. Enthousiast, creatief, (pro-)actief.
Ziet grote lijnen, dwarsverbanden en details. Vertaalt ingewikkelde kwesties naar de keukentafel, en terug, met een overdosis aan enthousiasme.
Heeft steeds nieuwe invallen.

+31 (0)6 30801820

partners in morgenmaken